Kantine en sanitair

In de clubark zijn op de bovenverdieping het kantoor van de havenmeester en de kantine met keuken. De kantine is open indien de bar open is en dat is in het zomerseizoen van 16:00 – 20:00 uur en de toegang is alleen voor leden en passanten. Op het terras is altijd de mogelijkheid om te gaan zitten. Krantje lezen of lekker in de zon zitten.
Bij de havenmeester kunnen ijsjes worden gekocht.
We schenken naast  frisdranken ook zwak-alcoholische dranken (bier en wijn). We hebben helaas geen uitgebreide mogelijkheden om maaltijden klaar te maken. Een beperkt aantal maaltijden kunnen worden geserveerd, die in de magnetron klaar kunnen worden gemaakt.

In de benedenverdieping zijn de WC’s, douches en wasmachine/droger. Het gebruik van de douches  voor de passanten is gratis. In het begin van de gang is ook een bijzondere douche/WC. Deze is bedoeld voor familie gebruik en op termijn voor mindervaliden. Voor de mindervaliden wordt nog een lift gemaakt bij de trappen, zodat de toegankelijkheid voor de boven- en beneden verdieping ook voor deze groep wordt vergroot.  Het wachten is op het verkrijgen van subsidie.
Halverwege de gang is een ruimte waar de wasmachine en droger staat. De wasmachine en droger moet met Euromunten worden betaald. De vloeibare wasmiddelen worden automatisch toegevoegd. Het inbrengen van eigen wasmiddelen is helaas niet mogelijk. Een kleine wasbak is aanwezig.

De mogelijkheid tot het legen van een chemisch toilet is helaas nog niet gerealiseerd.