‘Oproep Bloemenboot verplaatsen’ 1 april grap

Onderstaand artikel werd geplaatst in de hoop dat velen zich zouden melden. U begrijpt het al: het was een grap, bedacht door de coördinator van de Groei- en Snoeiploeg. Deze groep is verantwoordelijk voor de fleurige aankleding van onze jachthaven.

Hoewel uiteindelijk niemand kwam opdagen, hebben velen in eerste instantie gedacht dat het serieus was. Uiteindelijk voerde uw gezond verstand de boventoon en was de conclusie: dit moet een grap zijn.

Voor de volledigheid nog even de tekst van het bericht:

Met de opening van het nieuwe vaarseizoen willen we ook de drijvende tuin introduceren. De bloemenboot, die tot nu toe wat eenzaam bij de ingang van

bloemenboot

het verenigingsterrein heeft gelegen willen we een prominentere plaats geven. Het idee is om hem als drijvende tuin te laten fungeren, naast de ark, op één van de bestaande ligplaatsen.

We zoeken vrijwilligers, die komende vrijdag om 5 uur ’s middags willen helpen de reeds beplante boot naar zijn nieuwe ligplaats te brengen. Het wordt even sjouwen, maar met een aantal sterke mannen en vrouwen moet het lukken. Aanmelden van te voren is niet nodig. Als het lukt, kunnen we er zaterdag, bij de opening allemaal van genieten!