Sponsorpot in clubark voor de reis van Noortje

‘Hallo, mijn naam is Noortje Platenburg, 15 jaar en mijn zeilbootje ligt bij de vereniging Rijn en Lek waar ik al een paar jaar zeil en nu ook zeilles geef. Dat vind ik heel erg leuk, maar ik heb grotere (zeil) plannen en wil graag tijdens mijn middelbare schooltijd mee met de Wylde Swan. De Wylde Swan is een zeilschip voor middelbare scholieren dat verschillende zeilreizen maakt op de Atlantische Oceaan. Ikzelf ga mee met het tweede traject, een oceaan oversteek vanaf Tenerife naar de Caraïben. Tijdens deze bijzondere zeilreis doe ik mijn middelbare schoolwerk, krijg ik verdiepingslessen in onderandere sterrenkunde, navigeren en biologie. Dat doe ik samen met 28 anderen waarmee ik leer samenwerken en het schip te besturen. Op het schip leer ik meer over de wereld en over mezelf, leer ik leiding te geven en verbreed ik (letterlijk) mijn horizon.

Ik wil deze kans pakken om deel te nemen en er 100% voor gaan, ook al zal het niet altijd even makkelijk zijn om weg te zijn van mijn vertrouwde omgeving. Mijn doel is om verder ontwikkeld te zijn als ik terug kom in Nederland, bijvoorbeeld in samenwerking met anderen en om zelfverzekerder te zijn. Ook wil ik mijn enthousiasme kunnen overbrengen op anderen en anderen inspireren, zodat ik in de huidige maatschappij iets kan betekenen voor de medemens.

U kunt mij helpen door te doneren, er staat een klein sponsorpotje in de Clubark van de vereniging Rijn en Lek. Wilt u liever een bedrag overmaken? Kijk dan hier.

Ook kunt u kijken op mijn website en mij volgen op mijn blog. Natuurlijk kunt u mij ook altijd aanspreken tijdens de zeilles die ik geef op woensdagavond.

Als u meer informatie te weten zou willen komen over mij kunt u kijken op mijn website. Als u meer informatie over de Wylde Swan wilt, kunt u hier klikken.

Ik hoop op uw steun, alle kleine beetjes helpen!

Alvast heel erg bedankt en veel groetjes,
Noortje Platenburg Trainee Wylde Swan 2018-2019′