Zeilkamp 2019

Zoals ieder seizoen organiseert de zeilcommissie van watersport-vereniging Rijn & Lek ook dit jaar weer een zeilkamp onder het motto leuk en leerzaam, speciaal voor de jeugdzeilers. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 op het eiland van Maurik onder begeleiding van een groep instructeurs van de zeillessen en in samenwerking met Scouting.

Het zeilkamp start op zaterdagochtend om  8.15 uur in de jachthaven van Rijn & Lek. De eigen zeilboten worden daar (zonder bagage)  aan een sleeplijn gelegd en de kinderen stappen dan op de slepende motorboot en worden over het water naar Maurik gebracht.

Dan gaat het kamp echt beginnen. De kinderen beginnen met een kennismakingsspel om elkaar beter te leren kennen. Na het spel eten de kinderen hun zelf meegebrachte lunch op. Daarna wordt er zo veel mogelijk gezeild maar is er ook ruimte voor sport en spel. We raden het dan ook aan om zelf spelletjes mee te nemen (speelkaarten, voetbal).

Avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag worden door ons verzorgt. Op zondagmiddag om 15.00 uur gaan wij met de kinderen weer op de sleepboten over het water terug naar Rijn & Lek om hun zeilboten op te ruimen. Daar worden ze (+16.30 uur) door de ouders opgehaald.

De kosten bedragen 45 euro per deelnemer en dienen te worden voldaan via een machtiging.

Vanaf 21 mei 2019 gaat u via de volgende link  [naar het inschrijfformulier …]  Dit jaar is het inschrijfformulier alleen digitaal in te leveren, zie beschrijving inschrijfformulier.
Meer praktische informatie volgt na inschrijving.

Vragen? Kion van Es (coördinator zeilkamp) 06-17 82 01 11