Watersportvereniging Rijn en Lek

Bestuurders gezocht

Geplaatst op 08-04-2023  -  Categorie: Algemeen

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar leden die tijd en zin hebben om wat meer voor de vereniging te doen. Wij, Michael en Gonne, jouw secretaris, hebben er alweer drie jaar op zitten en zijn op zoek naar vervanging voor onze functie, maar ook voor andere bestuursfuncties. Natuurlijk gooien we je dan niet meteen in het diepe, maar word je eerst ingewerkt en zorgen we voor een goede overdracht.

Jammer genoeg merken we dat het lastig is mensen te vinden die een (ondersteunende) bestuursfunctie op zich willen nemen. En dat snappen we heus wel, want het is best een klus. Maar het is ook heel waardevol! Rijn en Lek heeft namelijk echt mensen nodig die bekwaam en betrokken zijn, zodat de vereniging toekomstbestendig blijft.

We willen je daarom laten weten dat zo’n functie ook gedeeld kan worden: het bestuur staat open voor allerlei samenwerkingsverbanden. Zo zijn wij dus gezamenlijk secretaris. We verdelen de taken en vinden het al met al goed te doen. Ons motto is: Vele handen maken licht werk!

Heb je na het lezen behoefte aan meer informatie over een (ondersteunende) bestuursfunctie? Aarzel dan niet en neem contact op met siraterces.[antispam].@rijnenelek.nl

Michael en Gonne, secretaris